asfaltare curte romania

Asfaltare Curte Bucuresti

Asfaltare Curte Bucuresti

Realizam asfaltari prin metode mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.

Executam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

De ce Asfaltare Curte Bucuresti ?

Asfaltul se poate constitui si ca material ideal de folosit la pavarea spatiului de parcat. Mai rar utilizat la noi pentru curtea casei, acesta este foarte raspandit insa in tarile occidentale sau in Statele Unite, indiferent de marimea curtii, cel mai des il intalnim in complexurile rezidentiale.

Asfaltul, sau bitumul, este un material folosit la pavat, combinatie obtinuta din smoala, nisip, pietris si var. Avantajele principale al acestui material de constructie sunt: usurinta realizarii lucrarii, durata scurta de executare, costuri scazute fata de lucrarile realizate cu materiale traditionale, rezultate sigure si durabile, suprafata finala deloc pretentioasa, usor de intretinut.

asfaltare curte romania

Pret Asfaltare Curte Bucuresti

  • Pretul serviciilor de asfaltare curte depind de tipul de asfalt folosit, de modalitatea de pregatire a bazei si de numarul de straturi de asfalt.
  • Pretul pentru pregatirea si consolidarea bazei porneste de la 25 lei/mp.
  • Pretul turnarii unui strat de asfalt pleaca de la 50 lei/mp.

Pentru o cotatie corecta trebuie vazuta locatia de catre specialistii nostri. Executam lucrari de asfaltare curte in Bucuresti, Ilfov si toata Romania.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți click pe stele pentru evaluare!

Rata medie / 5. Voturi:

Niciun vot până acum, evaluează pagina !