Solutii complete si eficiente pentru a ajuta clientii sa finalizeze cu succes proiectele de constructii
Solutii complete si eficiente pentru a ajuta clientii sa finalizeze cu succes proiectele de constructii

Soluții complete și eficiente pentru a ajuta clienții să finalizeze cu succes proiectele de construcții

Real Tehnic Consult este o companie specializată în furnizarea de servicii de întocmire carte tehnică a construcției în București și Ilfov. Compania are o echipă de experți tehnici și juridici cu o vastă experiență în industria construcțiilor, care oferă soluții personalizate și adaptate nevoilor fiecărui proiect.

Serviciile oferite de Real Tehnic Consult includ întocmirea documentației tehnice necesare pentru obținerea autorizațiilor de construcție, expertiza tehnică, consultanță și asistență în procedurile de licitații și în orice altă etapă a proiectului de construcții. Compania oferă soluții complete și eficiente pentru a ajuta clienții să finalizeze cu succes proiectele de construcții.

Unul dintre serviciile cheie oferite de Real Tehnic Consult este întocmirea cărții tehnice a construcției, un document esențial pentru orice proiect de construcții. Cartea tehnică a construcției este un document care cuprinde toate informațiile tehnice necesare pentru a garanta conformitatea cu normele și reglementările în vigoare. Aceasta include informații precum planurile de construcție, specificațiile tehnice, lista materialelor și a echipamentelor utilizate în construcție, precum și alte documente relevante.

Echipa de experți de la Real Tehnic Consult poate ajuta clienții să obțină autorizațiile de construcție necesare pentru proiectele lor, în conformitate cu toate reglementările și standardele relevante. De asemenea, compania poate oferi asistență în procedurile de licitații și în procesul de obținere a finanțării pentru proiecte de construcții.

Real Tehnic Consult pune un accent puternic pe calitatea serviciilor și asigurarea satisfacției clienților. Compania se angajează să ofere costuri competitive, precum și servicii rapide și flexibile pentru a satisface nevoile fiecărui proiect.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Real Tehnic Consult și pentru a obține o ofertă personalizată pentru proiectul dvs. de construcții, puteți contacta compania prin telefon la numărul 0728 239 088 sau prin e-mail la adresa contact@documentatie-licitatii.ro. De asemenea, puteți accesa site-ul companiei la adresa www.documentatie-licitatii.ro pentru a afla mai multe informații și pentru a solicita o ofertă online.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi: